Rólam

Rólam

Jupcycle – Julia’s upcycle room


Ami számodra felesleg, nekem alapanyag, másnak pedig újra érték.


Sziasztok!

Közgazdász diplomámmal, közel 10 évnyi nemzetközi cégnél végzett munka után, két gyermekem mellett textil újrahasznosításba kezdtem. No, azért van azonos vonal és persze párhuzam is a multis és a szóló “karrierem” közt, mégpedig az, hogy mind a kettőnél többnyire ülő munkáról van szó. Bevallom, hogy ez számomra 3 év gyermekek utáni futkosás után jól eső kikapcsolódás. 😉

De mi is az a textil újrahasznosítás? Megunt, kinőtt, foltos, szakadt vagy esetleg divatja múlt ruhadaraboknak, anyagoknak adok egy új esélyt, hogy valaki számára újra örömet okozhassanak.

Amiket készítek: leginkább mindent, amit meglátok az adott anyagban, de természetesen rendelkezek egy folyamatosan bővülő listával, amit  a Paletta alatt tudsz megnézni.
Ezek közt szerepel:

  • Táska
  • Gyermek és felnőtt jelmezek
  • Párnák és Matató párnák
  • Hulladékcsökkentést segítő behúzós zsákok, szalvéták, arctisztító párnák
  • Papír csomagolást kiváltó italtartók, kincses zsákok és kendők

Az elkészült darabok méretei mindig egyediek, hiszen a rendelkezésre álló alapanyagtól függnek, emiatt az átvehetőeket mindig pontosan igyekszem mérni, hogy lássátok mi is kerekedett ki egy-egy holmiból.

Az internet világában engem is több fronton megtalálsz, ezek listáját a Kapcsolat alatt találod.

Gyertek velem erre a kalandozásra, mert én vagyok a legkíváncsibb, hogy mi minden kerül ki a kezem és persze a varrógépem közül. 🙂

Ha pedig eljutottál eddig az olvasásban köszönöm és engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a legújabb összefoglalót arról, hogy Mit is művelek én?!

Üdvözlettel:

Juli