Bevallom: varrtam egy táskát

Bevallom: varrtam egy táskát

Családi és baráti nyomásra beállok én is a sorba. Igen, bevallom: varrtam egy táskát. Na, de ha már táska, amit ugyebár nálam sokkalta többen és valljuk be sokkalta nagyobb tapasztalattal tudnak készíteni, akkor már legyen benne valami extra, ami engem is megfogna, például egy öko táska, ami azért legyen vagány és leginkább legyen benne egy nagy adag “Jupcycle” féle textil újraálmodás.

Ezekkel a gondolatokkal kezdtem el az oly precízen kimosott, fertőtlenített, szortírozott, majd élre hajtogatott ruha kupacaimat az alkotási vágy hevében konkrétan széttúrni. Mert – csak, hogy magamat ismételjem: – Ha már táska… akkor legyen hatalmas és legyen haszna, legyen vidám, harmonikus, de mindeközben praktikus.

Mint már oly sokszor, a szorgos kis segéd Manók most is velem voltak, egy-két necces pillanatot okozva a táska és az én életemben is.

Fogadjátok szeretettel első számotokra készített pille könnyű, extra puha bevásárló táskámat! Vagy ifjú segédem névadása szerint legyen inkább batyu?! 😀

Külseje: egy egykori vidám nyári ruha, ami mérete miatt még több lehetőséget rejt magában. 😉

Alja és pántja: egy sokat gyalogolt nadrág lábszára hosszába és széltébe is felhasználva.

Bélése: egy megadta magát női blúz. Kicsit le kellett gombtalanítani, kicsit be kellett foltozni, hogy pont elegendő legyen egy táskához. A rögös út után a lényeg, hogy a végeredmény az apró teszterek által átment az első rostán, pedig őket nem lehet ám győzködni! Sajnos még arról se, hogy “Lelle, ezt Anya most nem neked varrta…”

Ami megmaradt: na aggódjatok, azt is fel fogom még használni, csak győzzétek kivárni az összes tervem megvalósítását!

Fejlődni mindig kell, a kezdetekhez képest pedig csakis azt lehet, úgyhogy itt egy újabb első (mára ígérem az utolsó): az első valódi modelles fotózásunk. <3 Meg kell hagyni, volt benne egy kis spontán táska eltulajdonítás és egy jó pár “ne fuss el vele kérlek” könyörgés, de családilag össze hoztuk!

További részletekért keresd fel az eddigi Palettámon belül ez a Piros leveles Öko Batyut vagy, ha neked is kedved támadt alkotni, össze válogattam egy Jupcyle pinterest borad-ot Öko Batyu tárház néven, melyben vannak kezdő és haladó projektek is. Segítségért nyugodtan jelezz felém!

 

Megosztás

2 thoughts on “Bevallom: varrtam egy táskát

    1. Amint meglátta, rögtön tudta, hogy ezt ő fel akarja próbálni. – 1,5 éves, de igazi nő! 😀

Comments are closed.

Comments are closed.